Arcener Bakhuys
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeSpelt Extra

GildeSpelt Extra

Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw  bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

Handgemaakt desembrood

Steengemalen-volkoren
GildeSpelt

GildeSpelt

Speciaal voor de Echte Bakker is een unieke mix voor speltbrood ontwikkeld: GildeSpelt extra. Een mix op basis van speltbloem en gebroken, gepofte speltkorrels. Het milde aroma van spelt komt daarmee nog beter tot uiting. Naast de gepofte spelt zijn ook gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine in het brood verwerkt. Met name zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren. Hiervan is bekend dat ze een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in het bloed. De combinatie van ingrediënten zorgt voor een gezond brood met een unieke kruimstructuur en aangename eeteigenschappen. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

BunderBrood

BunderBrood

BunderBrood zit boordevol calcium. Dit betekent dat je met drie sneetjes BunderBrood al 50% van je dagelijks benodigde hoeveelheid calcium binnen krijgt. En omdat het is gemaakt van meerdere granen en zaden bevat het zelfs meer belangrijke voedingsstoffen dan volkorenbrood. Bovendien bevat het ook nog veel gezonde Omega-3 vetzuren.

Zonnebloembrood

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Ontbijten bij uw bakker

Heerlijke verse broodjes

`s Morgens heerlijk ontbijten bij uw bakker. Dat kan op dinsdag t/m zaterdag 8.30 tot 10.30 in ons sfeervolle lunchcafe. Juli en Augustus ook op maandag.

Heerlijke verse broodjes

Fototaarten

Logo/fototaart

Om uw taart een nog persoonlijker tintje te geven, kunt u een foto toevoegen aan de taart. U maakt zelf uw afbeelding op uw computer of telefoon. Van de foto maken wij direct een eetbareprint. Die verwerken wij op uw unieke taart.

Arcener Bakhuys, De Echte Bakker (in deze winkel worden geen digitale Echte Bakkers Bonnen verzilverd)

Schans 2
5944 AG Arcen
077-4731364
maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00